Ποιοι Είμαστε - Εταιρεία – Σκοπός

Το Extra Mile Travel είναι κεφαλαιουχική εταιρεία που ελέγχεται από τις Ελληνικές Αρχές (Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 169395303000) και έχει αδειοδοτηθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ως επίσημο Τουριστικό Πρακτορείο (Αρ. ΜΗ.Τ.Ε: 0206Ε60000919501).

Μεγάλο μέρος των εργασιών μας προέρχεται από την εκπροσώπηση ξένων τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα (ιδιότητα που παλιότερα μας χάρισε το όνομα «Greek Partner», ένα όνομα που θα μας συνοδεύει πάντα).

Από το 2006 μέχρι σήμερα, τουριστικά γραφεία και εταιρείες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Εσθονία, την Αυστρία, τη Σιγκαπούρη, την Ιταλία, τις ΗΠΑ, την Τουρκία, την Κορέα και αλλού, έγιναν συνεργάτες μας και μας εμπιστεύτηκαν για τις περιοδείες ή τις διακοπές των πελατών ή των συνεργατών τους.

Η πορεία των σχέσεων με πελάτες, συνεργάτες και συναδέλφους αυτά τα χρόνια, προχωρά συνεχώς προς το καλύτερο. Τυπικές σχέσεις συνεργασίας που ξεκίνησαν πριν από αρκετά χρόνια, έχουν μετεξελιχθεί σε σχέσεις φιλίας. Η οικονομική πορεία από τότε μέχρι και σήμερα, ήταν σταθερά ανοδική, με εξαίρεση τα χρόνια της πανδημίας.

Κάνοντας ανασκόπηση των πεπραγμένων κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας μας, είναι απερίγραπτη η χαρά μας γιατί μπορούμε να πούμε παντού και με δυνατή φωνή, ότι δεν αδικήσαμε κάποιον, ότι δεν χρωστάμε πουθενά, ότι εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε σχέσεων εκτίμησης και συμπάθειας των συναδέλφων , προμηθευτών και πελατών μας.

Και τώρα, βάζουμε έναν ακόμη στόχο, ίσως τον πιο σημαντικό: Φιλοδοξούμε να γίνουμε το πρώτο τουριστικό γραφείο στην Ελλάδα που, χρησιμοποιώντας σαν ατμομηχανή τη στήριξη των πελατών του, θα παρέχει βοήθεια σε ομάδες, σωματεία, συλλόγους, οργανισμούς ή και μεμονωμένους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται με ΜΗ κερδοσκοπικό χαρακτήρα στην παροχή υπηρεσιών κάλυψης των αναγκών και την ελάφρυνση του πόνου των συνανθρώπων μας που είναι ανήμποροι ή ταλαιπωρούνται από κάθε είδους πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει…

…ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα του τουρισμού, νόμιμα, με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια ευχαρίστηση, όπως τότε που ξεκινήσαμε,
…ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με την ίδια ηθική, την ίδια αντίληψη περί δικαιοσύνης και αδικίας, σταθεροί σε μια σημαντική απόφαση: Να προχωράμε σύμφωνα με τις αρχές του έμπρακτου Χριστιανισμού,
…ότι στο τέλος, όταν έρθει η ώρα του «λογαριασμού», δεσμευόμαστε να παραχωρήσουμε κέρδη της εταιρείας μέσω εγκεκριμένων και πιστοποιημένων οργανισμών φιλανθρωπικού και ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέσω ιδρυμάτων ή και μεμονωμένων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας που πάσχουν, που πονούν, που βιώνουν την άσχημη πλευρά της ζωής, που χρειάζονται κάθε είδους βοήθεια…

Την αλλαγή αυτή θέλουμε να επικοινωνήσουμε:

  • Στους πελάτες μας, ώστε να γνωρίζουν ότι στηρίζοντας το «Extra Mile Travel», στηρίζουν στην πραγματικότητα κάποιους από τους τόσους συνανθρώπους μας που έχουν όποιου είδους ανάγκη,
  • Στους συνεργάτες μας, ώστε να γνωρίζουν ότι θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο και ότι είναι πρόθεσή μας να συνεχίσουμε την εξαιρετική μας συνεργασία.